Een rechtszaak heeft als doel om zaken af te handelen en dat op een correcte wijze. Op het moment dat u betrokken raakt bij een scheiding staat u voor de keuze om het gezamenlijk af te handelen of er een derde partij in de vorm van een echtscheidingsadvocaat bij te betrekken. Deze helpt u om het proces in goede banen te leiden, de belangen te vertegenwoordigen en samen met u door het papierwerk heen te gaan. Papierwerk met een persoonlijk randje. Hiertoe behoren namelijk onder andere de zaken zoals het ouderschapsplan, omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie en de verdeling van bezittingen. Hoe Van der Loeff te werk gaat en invulling geeft aan het scheidingsproces vertellen wij u graag.

Wat doet een scheidingsadvocaat?

Het werk dat een echtscheidingsadvocaat verricht bestaat onder andere uit de rechtsbijstand en het verlenen van advies. Complexe zaken waarbij het gaat om ondernemingen, de belangen van kinderen of het internationaal recht deinst een scheidingsadvocaat bij Van Der Loeff niet voor terug, gezien het tot onze specialisme behoort. Er wordt daarnaast samen gewerkt met andere deskundigen waaronder coaches, financiële en fiscale experts en kind behartigers. Met een compleet dienstpakket streven wij ernaar om in goed overleg de scheiding te regelen. Mocht overleg niet tot het gewenste resultaat leiden? Dan procederen we daadkrachtig.

De kosten van een scheidingsadvocaat

De tarieven die wij hanteren verschillen voor mediation en basisdiensten en kunt u hier vinden. Mocht het gaan om een spoedeisende of internationale zaak? Dan kan hierop een toeslag in rekening worden gebracht. Wanneer dit geldt, wordt dit uiteraard op voorhand met u overlegt. De verlening van gefinancierde rechtshulp maakt geen deel uit van ons dienstpakket. Komt u in aanmerking voor een scheidingsadvocaat met toevoeging, dan verwijzen we u door naar www.vfas.nl of naar het Juridisch Loket.

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse in de diensten die Van der Loeff verleent? Graag komen wij dan met u in contact en hiervoor verwijzen wij u door naar het contactformulier. Schroom niet om een vrijblijvend gesprek op kantoor of simpelweg informatie aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst