Bent u op zoek naar een familierecht advocaat of mediator? Onze advocaten zijn specialisten op het gebied van familierecht en erfrecht. Familierecht is meer dan een verbreking van een relatie, alimentatie of echtscheiding. Familierecht heeft ook betrekking op de volgende onderwerpen: 

  • Afstamming en gezag; 
  • Afwikkeling van huwelijkse voorwaarden; 
  • Boedelscheidingen; 
  • Zorgregeling, omgang en ouderschapsplan; 
  • Erfrecht 

Wat is familierecht? 

Familierecht en erfrecht valt onder het civiel recht. Het richt zich op familiebetrekkingen, zoals onder andere echtscheidingen, huwelijk en erfenissen. Voor bepaalde zaken is het verplicht om een advocaat in te schakelen. Een erfrecht en familierecht advocaat is hierin gespecialiseerd en kan u daar dan ook het beste in bijstaan.  

Erfrecht en familierecht advocaat 

In veel facetten van het leven heeft familierecht betrekking, zoals de dood of een geboorte, het gaat in ieder geval in veel gevallen met vele emoties gepaard. Daarbij is goede begeleiding en deskundig advies van belang. Een erfrecht en familierecht advocaat of mediator staat los van deze emoties en kan u goed ondersteunen en adviseren om de juiste keuzes te maken. Maar hecht ook grote waarde aan het centraal stellen van het kind. Het belang van de kinderen staat voorop. 

De kinderen hebben altijd het recht op beide ouders. Maar beide ouders hebben recht op goed contact met hun kinderen. 

Wanneer heb ik een familierecht advocaat nodig? 

Bij een echtscheiding moet de scheiding bij de rechtbank aangevraagd worden. Jullie kunnen ook kiezen voor mediation. In dat geval hebben jullie een gezamenlijke advocaat. Nadat jullie tot overeenstemming hebben bereikt dient de familierecht advocaat een gemeenschappelijk verzoek in bij de rechtbank.  

Heeft u een erfrecht of familierecht advocaat in Amsterdam en omgeving nodig? 

Heeft u bepaalde vragen over familierecht, bent u op zoek naar een mediator of familierecht advocaat? Wij helpen u graag als mediator of advocaat binnen familierechtelijke kwesties.  

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst

Neem gerust contact op.
Wij staan u graag te woord.