Van der Loeff is specialist in familierecht en daarom bij uitstek geschikt als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam. Als onderdeel van een familie heeft u bepaalde rechten die verdedigd moeten worden in geval van een echtscheiding. Bij een echtscheiding komen de gezamenlijk belangen te vervallen en resteren de individuele belangen. Een overeenkomst is echter dat u beide profiteert van een eerlijke en gunstige verdeling. Er zijn zaken die geregeld moeten worden en daarvoor kan een derde partij nodig zijn. Niet alleen zorgt deze ervoor dat de zaken m.b.t. echtscheiding professioneel worden geregeld, maar ook dat de situatie zo snel mogelijk wordt afgehandeld en u weer met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Zo min mogelijk verloren laten gaan door daadkrachtig te procederen

Als een team heeft u samen een leven opgebouwd. Wij streven ernaar om hetgeen dat hiervan over blijft op een eerlijke en gunstige manier te verdelen. Dat kan alleen door als team samen te werken en alles tot een goed einde te brengen. Onze rol als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam is om op te komen voor beide belangen (als gezamenlijke advocaat). Mocht u er alleen voor staan en wilt uw ex-partner niet meewerken, zullen wij daadkrachtig procederen om tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Per uur rekenen wij kosten voor het inschakelen van een echtscheidingsadvocaat. Op deze pagina kunt u de tarieven nader inzien.

Wat houdt de procedure van een echtscheiding in?

Nadat u een echtscheiding heeft aangevraagd volgt een procedure die vooral betrekking heeft op de verdeling wat eerder als gezamenlijk eigendom werd beschouwt. Zaken waar u voorheen beiden bij betrokken waren zult u nu opnemen in een nieuwe manier van leven. Samen met uw partner stelt u een echtscheidingsovereenkomst op waarin afspraken staan over zaken zoals het ouderschapsplan, omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie, verdeling van bezittingen et cetera. In overleg met elkaar worden deze afspraken gemaakt. Indien er onenigheden zijn zal de rechter een beslissing maken. Een procedure begint altijd met het verzoek tot scheiding en eindigt met het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente. Een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam helpt u bij het scheiden door ondersteuning te bieden bij het maken van afspraken en gedurende het hele proces.

Neem contact met ons op!

Als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam handelen wij met het doel om eventueel verlies zoveel mogelijk te beperken en een eerlijke verdeling te bewerkstelligen. Indien u vragen heeft m.b.t. onze dienstverlening verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van het contactformulier. Graag staan wij voor u klaar!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst