Na meer dan 25 jaar ervaring in familierechtkwesties, hebben we in 2015 samen Van der Loeff familierecht opgericht. Een klein en betrokken team met op elkaar aansluitende specialismen krijgt sneller en kosteneffectief zaken voor elkaar.

Familiekwesties zijn ingrijpend. Daarom staat een professionele én persoonlijke begeleiding bij ons voorop. Wij geven advies en rechtsbijstand, als mediator en als advocaat. Complexe zaken waarbij een onderneming, internationaal recht of de belangen van kinderen een rol spelen, zijn onze specialiteit.

Joke Uittenhout

Joke Uittenhout is in 1986 begonnen als advocaat in Rotterdam in een algemene praktijk, maar familierecht had vanaf het begin haar warme belangstelling. Sinds 2002 werkt zij uitsluitend als familierechtadvocaat, scheidingsmediator en erfrechtadvocaat.

Zij vindt het belangrijk om samen met haar cliënten een werkbare strategie te bepalen voor het oplossen van het conflict. Wat de cliënt wil bereiken is het uitgangspunt, maar zij vindt het ook belangrijk om helderheid te scheppen over wat mogelijk is en wat niet.

Joke is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  (vFAS).

Contact: +31 (0)20 – 787 0811uittenhout@vanderloeff.nl

Joke

Bine Spoormans

Bine Spoormans is gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator. Zij adviseert met name bij echtscheidingen, alimentatiegeschillen en bij omgangsregelingen. Met regelmaat wordt ze door de rechtbank in Amsterdam benoemd als bijzonder curator.

Bine komt uit een groot gezin. “Om mijn doel te bereiken leerde ik goed te luisteren. Dat is niet alleen horen wat er wèl, maar ook wat er niet gezegd wordt”. Zo kan zij problemen analyseren en oplossingen aandragen.

Bine is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en lid van de Raad van Toezicht van een openbare bibliotheek.

Contact: +31 (0)20 – 787 0811spoormans@vanderloeff.nl

Bine

Clasien van de Pas–Rutgers van der Loeff

Clasien van de Pas-Rutgers van der Loeff is in 1982 beëdigd als advocaat en heeft zich na tien jaar algemene praktijk gespecialiseerd in personen- en familierecht, met echtscheidingen als primair aandachtsgebied. Zij is naast advocaat ook mediator.

Zij heeft enige tijd recht gedoceerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam, en was plaatsvervangend rechter in Amsterdam. Ze heeft een deel van haar middelbare schoolopleiding gevolgd op het United World College of the Atlantic in Wales (Groot-Brittannië) en is vloeiend in Engels; een voorwaarde in internationale zaken.

Clasien is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS).

Contact: +31 (0)20 – 787 0811vandepas@vanderloeff.nl

Clasien