Een echtscheidingsverzoek kunt u niet indienen zonder naar de rechtbank te gaan. Komt u er niet uit met uw partner? Ook dan krijgt u met de rechtbank te maken en kunt u juridische hulp aanvragen bij uw scheiding in Amsterdam. Een echtscheidingsadvocaat of mediator biedt hulp bij een scheiding in Amsterdam en zorgt ervoor dat u stevig in uw schoenen staat. Niet alleen in de rechtbank, maar ook tijdens het maken van afspraken die van invloed zijn op uw toekomst.

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Een echtscheiding behoort niet zonder reden tot het familierecht. Behalve dat u er met uw partner uit moet komen speelt het kind ook zonder meer een belangrijke rol bij een scheiding. Wanneer u minderjarige kinderen heeft bent u verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Daarnaast krijgt u te maken met zaken zoals verdeling van bezit en het betalen van kinder- en/of partneralimentatie.

Hulp bij scheiding in Amsterdam zonder dat emoties de overhand nemen

Voorkom dat emoties de overhand nemen. Ondanks het feit dat familierecht een veelvoorkomend rechtsgebied is blijven de kwesties complex vanwege de verschillende belangen die hierbij komen kijken. Het is daarom verstandig om een mediator in te schakelen die een objectief advies biedt. Indien u er niet uitkomt met uw partner bieden wij ook de mogelijkheid om te procederen. Daarnaast deinst Van der Loeff Familierecht niet terug voor kwesties die zich in het buitenland voordoen. Complexe zaken waarbij bijvoorbeeld een onderneming, internationale rechten of kinderbelangen een rol doen spelen, behoren zonder meer tot onze specialiteiten.

Vraag hulp aan bij de verwerking van uw scheiding in Amsterdam

U staat er niet alleen voor. Zoals u hiervoor heeft kunnen lezen is het besluit om een eind te maken aan het huwelijk niet de enige belangrijke beslissing waar u voor staat. Vraag daarom hulp aan onze familierechtadvocaten door het contactformulier in te vullen. Wij kunnen u voorzien van de nodige informatie en staan u graag te woord!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst