De verdeling van een erfenis kan soms hele vervelende situaties opleveren. Bijvoorbeeld wanneer de erflater geen duidelijke afspraken heeft gemaakt met de familieleden of weinig tot niets vast heeft laten leggen. Daarnaast speelt emotie vaak een grote rol bij de verdeling van een erfenis, waardoor de situatie uit de hand kan lopen. Als dit het geval is kunt u terecht bij Van der Loeff. Van der Loeff verleent zich uitstekend om zaken als erfenis verdeling en nalatenschap in goede banen te leiden. Door samen te werken met een vertrouwd team van notarissen en financieel specialisten kunnen wij u service op maat verlenen.

Onze werkwijze bij erfenis verdeling

Bij de verdeling van een erfenis heeft u vrijwel altijd te maken met andere familieleden. Het kan zijn dat het contact verwaterd is of de band verslechterd waardoor u in een conflict terecht bent gekomen en hier niet samen uit kan komen. Dit maakt het nog belangrijker om een partner in te schakelen die precies weet hoe alle belangen het beste behartigd kunnen worden. Wij zullen in eerste instantie altijd proberen om als mediator op te treden zonder ingewikkelde juridische procedures. Wanneer mediation geen (geschikte) mogelijkheid blijkt staan wij u bij als advocaat.

Een goede afhandeling

Wij streven ten alle tijden naar een goede afhandeling van het nalatenschap. Ons team heeft jarenlange ervaring als zowel advocaat als mediator en zijn daarom de ideale partner voor erfrecht zaken. Wij begrijpen dat het verdelen van een erfenis een emotioneel zware taak is en zullen u dan ook zoveel mogelijk uit handen proberen te nemen, zodat u zich kan richten op de toekomst en een vervelende periode achter u kunt laten.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over erfenis verdeling of over een van onze andere specialiteiten als familierecht of hulp bij scheiden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij zodat u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!