De verdeling van een erfenis kan soms vervelende situaties opleveren. Bijvoorbeeld wanneer de erflater geen duidelijke afspraken heeft gemaakt met de familieleden, of weinig tot niets heeft laten vastleggen. Daarnaast spelen emoties vaak een grote rol bij de verdeling van een erfenis, waardoor de situatie uit de hand kan lopen. Als dit het geval is, kunt u terecht bij Van der Loeff. Als erfrecht advocaat kan ik zaken als erfenis verdeling en nalatenschap in goede banen te leiden. Door samen te werken met een vertrouwd team van notarissen en financieel specialisten kan Van der Loeff u service op maat verlenen.

Werkwijze bij erfenis verdeling

Bij de verdeling van een erfenis heeft u vrijwel altijd te maken met andere familieleden. Het kan zijn dat het contact verwaterd is of de band verslechterd, waardoor u in een conflict terecht bent gekomen en hier niet samen uit kunt komen. Dit maakt het nog belangrijker om een onafhankelijke deskundige in te schakelen die precies weet hoe alle belangen het beste behartigd kunnen worden. Ik zal in eerste instantie altijd proberen om als mediator op te treden zonder ingewikkelde juridische procedures. Wanneer mediation geen (geschikte) mogelijkheid blijkt, sta ik u bij als advocaat.

Een goede afhandeling

In alle gevallen staat het belang van een goede afhandeling van de nalatenschap voorop. Met een jarenlange ervaring als advocaat en mediator is Van der Loeff de ideale partner voor erfrecht zaken. Ik begrijp dat het verdelen van een erfenis een emotioneel zware taak is en zal u dan ook zoveel mogelijk uit handen proberen te nemen, zodat u zich kunt richten op de toekomst en een vervelende periode achter u kunt laten.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over erfenis verdeling, of over een van de andere specialiteiten van Van der Loeff, zoals familierecht of hulp bij scheiden? Neem gerust contact op. Ik sta u graag bij, zodat u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!