Zaken zoals echtscheiding, alimentatie en kinderbelangen vallen onder het familierecht. Bij familierecht kwesties zijn altijd meerdere mensen betrokken, wat de zaak vaak lastig maakt. De emoties kunnen hoog oplopen en daarom heeft u een deskundige nodig die opkomt voor uw belangen en de rol van mediator en/of advocaat op zich kan nemen. Ingewikkelde problemen die betrekking hebben op een onderneming of de belangen van kinderen zijn terreinen waar mijn expertise bij uitstek ligt.

Waar zet Van der Loeff zich voor in?

Als familierecht advocaat zet ik mij in voor heel uiteenlopende zaken, maar in bijna alle familierechtzaken krijgt u te maken met emotionele en ingewikkelde procedures. Des te belangrijker is het dan om een professional in te kunnen schakelen die exact weet hoe alle belangen behartigd kunnen worden. In eerste instantie treed ik op als mediator en probeer ik de zaak zonder ingewikkelde juridische procedures af te handelen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, treed ik op als advocaat. Hieronder vindt u een greep uit de zaken waarin ik u als familierecht advocaat kan bijstaan:

  • Scheiding: het pensioen, de financiële situatie en hieronder genoemde zaken komen aan bod en vragen om een heldere en scherpe aanpak die ik als echtscheidingsadvocaat kan bieden.
  • Kinderbelangen: de kinderen mogen in elk geval niet de dupe te worden van een scheiding. Samen met de kinderen moet een ouderschapsplan gemaakt worden, waar ik desgewenst ondersteuning bij kan bieden.
  • Mediation: in dit geval treed ik op als onafhankelijke derde, waardoor een scheiding in goed overleg tot stand gebracht kan worden.
  • Verdeling van bezit: ik streef altijd naar een eerlijke verdeling van bezit, waarbij in eerste instantie huwelijks- en/of partnerschapsvoorwaarden de leidraad zullen vormen.
  • Alimentatie: tot 21 jaar is er sprake van een alimentatieplicht, waardoor beide ouders in het levensonderhoud van het kind kunnen voorzien.
  • Beschermingsmaatregelen: als volwassenen – om welke reden dan ook – minder bekwaam zijn, kan ik u ook adviseren over curatele, bewinden en mentorschap.

Door de wol geverfd in familierecht en erfrecht

Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam in de advocatuur als een gedreven familierecht en erfrecht advocaat. Door mijn brede expertise en ervaring in heel uiteenlopende zaken kan ik mijn aanpak steeds optimaal aanpassen aan uw specifieke situatie en snel schakelen als omstandigheden zich onverwacht wijzigen. Zo kan ik uw belangen behartigen op een manier die u als prettig ervaart.

Meer weten over de dienstverlening van Van der Loeff?

Graag ga ik met u in gesprek om de mogelijkheden door te spreken. Indien u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Van der Loeff kunt u contact opnemen middels het contactformulier. Ik sta graag voor u klaar!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst