Het familierecht vloeit voort uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Kwesties m.b.t. zaken zoals echtscheiding, mediation, alimentatie en de kinderbelangen komen hier bij aan bod. Bij het familierecht zijn altijd meerdere mensen betrokken, wat het vaak een lastige zaak maakt. Daarom is het van cruciaal belang dat er daadkrachtig te procederen. De emoties kunnen hoog op lopen en daarom heeft u een partner nodig die op komt voor uw belangen en de rol van mediator en/of advocaat op zich kan nemen. Lastige kwesties die betrekking hebben op een onderneming, internationaal recht of de belangen van kinderen is waar u onze expertise in terug kan vinden. Van der Loeff informeert u graag en is u graag van dienst.

Waar zet Van der Loeff zich voor in?

Van der Loeff zet zich in voor diverse zaken. Familierecht is een brede term waar meerdere aspecten bij komen kijken. Een ding wat bijna iedere zaak in overeenkomst heeft is dat er een emotionele en ingewikkelde procedure bij komt kijken. Des te belangrijker maakt dit het een partner in te schakelen die exact weet hoe alle belangen behartigd kunnen worden. In eerste instantie treden wij op als mediator en proberen wij de zaak zonder ingewikkelde juridische procedure af te handelen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, gaan wij te werk als advocaat. Hieronder vindt u een greep uit de zaken waar wij in bemiddelen:

  • Scheiding: het pensioen, de financiële situatie en ondergenoemde zaken komen aan bod en vragen om een heldere en scherpe aanpak die Van der Loeff als echtscheidingsadvocaat kan bieden.
  • Kinderbelangen: de kinderen mogen in elk geval niet de dupe te worden van een scheiding. Met de kinderen dient een ouderschapsplan gemaakt te worden, waar wij ondersteuning bij bieden.
  • Mediation: in dit geval treden wij op als een onafhankelijke derde, waardoor een scheiding in goed overleg tot stand gebracht kan worden.
  • Verdeling van bezit: wij streven naar een eerlijke verdeling van bezit, waarbij in eerste instantie huwelijks- en/of partnerschapsvoorwaarden de leidraad zullen vormen.
  • Alimentatie: tot en met 18 jaar is er sprake van een alimentatieplicht waardoor beide ouders in levensonderhoud van het kind kunnen voorzien.

Eén van de eerder genoemde zaken kan extra lastig zijn wanneer ieder zich in een ander land bevindt. Wij hebben veel ervaring met internationale scheidingen en helpen u graag. Ook kunnen wij volwassenen die minder bekwaam zijn helpen. Bekijk de mogelijkheden.

In de wieg gelegd om het familierecht te verdedigen

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en in 2015 gekozen de expertises van het huidige team te combineren. Hier uit heeft zich een team kunnen ontwikkelen dat zich sterk maakt om zaken m.b.t. familierecht aan te vechten maar ook m.b.t. het erfrecht. Ieder van ons heeft haar eigen specialisme dat resulteert in een partner dat precies weet hoe te handelen. Wij zijn gebaat uw belangen te behartigen op een manier die u als prettig ervaart.

Meer weten over onze dienstverlening?

Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden door te spreken. Indien u interesse heeft in de dienstverlening van Van der Loeff kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst