Van der Loeff is specialist in familierecht en daarom bij uitstek geschikt als u gaat scheiden in Amsterdam. Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis en vereist een persoonlijke, maar ook professionele aanpak. Ik sta klaar om u te helpen bij zaken zoals alimentatie, verdeling van bezittingen, en andere juridische zaken die voortvloeien uit een echtscheiding. Dat kan door middel van mediation, maar als u en uw partner er niet samen uitkomen, zal ik uw belangen in een procedure behartigen.

Scheiden Amsterdam

Mediation als een oplossing voor echtscheiding

Mediation is een manier om echtscheidingen buiten de rechtbank te regelen. Het is een proces waarbij beide partijen hun mening kunnen uiten en hun verschillen kunnen oplossen in plaats van dat een rechter de beslissing neemt. Het voordeel van mediation is dat u de regelingen kunt vaststellen die het beste bij uw behoeften aansluiten en dat u samen zelf de uiteindelijke beslissing neemt.

Wat houdt de procedure van een echtscheiding in?

Een procedure begint altijd met een verzoek tot scheiding en eindigt met het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente. Indien er onenigheden zijn over bijvoorbeeld het ouderschapsplan, de omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie of de verdeling van bezittingen, zal de rechter een beslissing nemen. Als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam help ik u bij het scheiden door ondersteuning te bieden bij het maken van afspraken en gedurende het hele proces.

Wilt u scheiden in Amsterdam? Neem dan contact op met Van der Loeff

Wanneer u wilt scheiden in Amsterdam helpt Van der Loeff u graag als echtscheidingsadvocaat. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen door het invullen van het contactformulier.

Volg ons op ook Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst