Van der Loeff is specialist in familierecht en daarom bij uitstek geschikt wanneer u gaat scheiden in Amsterdam. Wanneer u gaat scheiden wilt u bepaalde rechten verdedigen als onderdeel van de familie. Het lastige bij een echtscheiding is dat de gezamenlijke belangen vaak komen te vervallen en de individuele belangen de overhand nemen. Bij de overeenkomst is het van belang dat beide partijen profiteren van een eerlijke en gunstige verdeling. Er zijn zaken die geregeld moeten worden en daarvoor kan een derde partij nuttig zijn. Hierdoor kan de situatie snel worden afgerond, dit wordt dan gedaan op professioneel niveau zodat u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Scheiden Amsterdam

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als gezin heeft u samen een leven en een toekomst opgebouwd. Wij streven ernaar om hetgeen dat hiervan overblijft op een eerlijke en gunstige manier te verdelen. Dit kan alleen wanneer u als een team samenwerkt. De rol die wij hierin spelen als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam is om op te komen voor beide belangen (als gezamenlijke advocaat). Werkt uw ex-partner niet mee en staat u er alleen voor? Dan zullen wij daadkrachtig procederen om toch tot het gewenste resultaat te komen. Onze kosten worden per uur verrekent. Wilt u meer informatie over de tarieven? Dat kunt u op deze pagina vinden.

Wat houdt de procedure van een echtscheiding in?

Nadat u de eerste stap heeft gezet en u een echtscheiding heeft aangevraagd, volgt er een procedure die vooral betrekking heeft op de verdeling wat eerder als gezamenlijk eigendom werd beschouwd. De zaken die u voorheen samen regelde moeten worden aangepast aan de nieuwe manier van leven. Samen met uw ex-partner stelt u een echtscheidingsovereenkomst op waarin alle afspraken staan over zaken zoals het ouderschapsplan, omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie, verdeling van bezittingen et cetera. Dit wordt in overleg met elkaar afgesproken. Wanneer het niet mogelijk is om dit in overleg te doen door onenigheden zal de rechter een beslissing maken. De procedure begint altijd met het verzoek tot een echtscheiding en zal eindigen met het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente. Een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam helpt u bij het scheiden. Dit door ondersteuning te bieden en het maken van gepast afspraken gedurende het hele proces.

Wilt u scheiden in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Wanneer u wilt scheiden in Amsterdam helpen wij u graag als echtscheidingsadvocaat. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze dienstverlening verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier. Wij staan u graag bij in het proces tot een echtscheiding!

Volg ons op ook Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst