Wanneer u gaat scheiden in de regio Amstelveen is dit altijd een vervelende zaak. Wij weten als geen ander dat een scheiding in de meeste gevallen louter verliezers kent. Zodra u gaat scheiden wilt u uiteraard wel dat uw rechten verdedigd worden. Van der Loeff is specialist in familierecht en kunnen u daarom goed bijstaan in deze situatie.

Een gepaste oplossing voor beide partijen

Bij een scheiding is de grote omslag vaak dat het gezamenlijke belang vervalt en ieder zijn of haar individuele belang voorop komt te staan. Hierdoor zien wij vaak dat de twee partijen niet samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Er zijn zaken die geregeld moeten worden en daarvoor kan een derde partij nuttig zijn.

Om tot een overeenkomst te komen is het van belang dat u beide profiteert van een eerlijke en gunstige verdeling. Hierdoor kan de situatie snel worden afgerond. Met Van der Loeff bent u ervan verzekerd dat dit op professioneel niveau wordt gedaan, en u weer met een frisse blik vooruit kunt kijken.

Erfenis

Daadkrachtige familierechtadvocaat voor beide partijen

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. U heeft samen dingen meegemaakt en u sluit een hoofdstuk af. Wellicht heeft u kinderen samen wat de situatie nog lastiger kan maken. Wij streven er dan ook naar om tot een gepaste oplossing te komen voor beide partijen zonder te procederen. Dit is uiteraard alleen mogelijk als beide partijen bereid zijn om hier aan mee te werken. De rol die wij hierin spelen als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam is om op te komen voor beide belangen (als gezamenlijke advocaat).

Werkt uw ex-partner niet mee en staat u er alleen voor? Dan zullen wij daadkrachtig procederen om toch tot het gewenste resultaat te komen.

Wij staan u graag bij! Neem contact met ons op

Wanneer u wilt scheiden in Amstelveen staat van der Loeff u hierin graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Volg ons op ook Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst