Wanneer u gaat scheiden in de regio Amstelveen is dit een vervelende zaak. Als echtscheidingsadvocaat weet ik als geen ander dat een scheiding in de meeste gevallen louter verliezers kent. Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis en vereist een persoonlijke, maar ook professionele aanpak. Van der Loeff is specialist in familierecht en kan u daarom goed bijstaan in deze situatie.

Een gepaste oplossing voor beide partijen

Als u en uw partner uit elkaar gaan, moeten er veel zaken worden geregeld, zoals alimentatie, verdeling van bezittingen, en andere juridische zaken die voortvloeien uit een scheiding. Soms kunt u dat zelf regelen, maar als de emoties (te) hoog oplopen, is het verstandig om er een deskundige derde partij bij te betrekken, die u bijstaat in dit lastige proces. Dat kan door middel van mediation, maar als u en uw partner er samen niet uitkomen, zal ik uw belangen in een procedure behartigen.

Erfenis

 

Mediation als een oplossing voor echtscheiding

Mediation is een manier om echtscheidingen buiten de rechtbank te regelen. Het is een proces waarbij beide partijen hun mening kunnen uiten en hun verschillen kunnen oplossen in plaats van dat een rechter de beslissing neemt. Het voordeel van mediation is dat u de regelingen kunt vaststellen die het beste bij uw behoeften aansluiten en dat u samen zelf de uiteindelijke beslissing neemt.

Wat houdt de procedure van een echtscheiding in?

Een procedure begint altijd met een verzoek tot scheiding en eindigt met het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente. Indien er onenigheden zijn over bijvoorbeeld het ouderschapsplan, de omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie of de verdeling van bezittingen, zal de rechter een beslissing nemen. Als echtscheidingsadvocaat in Amsterdam help ik u bij u bij het scheiden door ondersteuning te bieden bij het maken van afspraken en gedurende het hele proces.

Van der Loeff staat u graag bij!

Wanneer u wilt scheiden in Amstelveen, kan Van der Loeff u hierin bijstaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Volg ons op ook Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst