Zoekt u een erfenis advocaat in Amsterdam?

Het erfrecht kent een aantal belangrijke regels en uitgangspunten. Als de erflater een testament heeft laten opmaken, vormt dat de basis voor de verdeling van de erfenis. Maar in sommige gevallen is er te weinig, of zelfs helemaal niets vastgelegd in een testament. Ook kan het zijn dat er een executeur is benoemd of dat een derde de rol van bemiddelaar op zich heeft genomen. In al deze situaties kan er onenigheid ontstaan, en dan is het zinvol om een externe deskundige in te schakelen. Van der Loeff is gespecialiseerd in erfrecht en kan als erfenis advocaat in Amsterdam zowel advies geven als procederen.

Onenigheid over de erfenis?

Het verdelen van een erfenis kan bij de nabestaanden veel emoties losmaken. Wanneer er dan ook nog onenigheid ontstaat, zullen de emoties alleen nog maar hoger oplopen. Een erfrecht advocaat kan dan oplossingen bieden. Dan kan op verschillende manieren. U kunt Van der Loeff inschakelen als adviseur. Ik sta u en uw familie dan bij om de conflicten op te lossen, zodat het verdelen van een erfenis tot een goed einde wordt gebracht en de verhoudingen hersteld kunnen worden. Maar als u er niet met elkaar uitkomt en de rechter een beslissing moet nemen, kan ik u ook bijstaan in een procedure.

Wat zijn de kosten van een erfenis advocaat in Amsterdam?

De kosten van een erfenis advocaat in Amsterdam zijn afhankelijk van de zaak. De tarieven die Van der Loeff hanteert, kunt u vinden op de website.

Meer weten? Neem dan contact op!

Heeft u vragen met betrekking erfrecht en nalatenschap? Neem dan contact op. Van der Loeff is gespecialiseerd in erfrecht.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst