Wanneer u een erfenis advocaat in Amsterdam zoekt is Van der Loeff de ideale partner. Wat betreft erfrecht zijn er een paar wetten waar u rekening mee moet houden. Als een testament is opgemaakt door een erflater, dient deze in acht genomen te worden. Het kan echter voorkomen dat een testament ontbreekt of het recht tot verdeling is overgedragen aan een executeur binnen de familie of een derde die de rol van bemiddelaar op zich neemt. Wanneer er om deze reden onenigheid ontstaat is het zinvol om een bemiddelaar in te schakelen. Het inschakelen van een erfenis advocaat in Amsterdam is een van de oplossingen. Van der Loeff is gespecialiseerd in erfenissen en kan zowel advies geven als procederen.

Onenigheid over de erfenis?

Het verdelen van een erfenis kan bij de nabestaanden veel emoties losmaken. Wanneer hier dan ook nog eens onenigheid en discussie bij ontstaat, zullen de emoties alleen nog maar hoger oplopen. Bij problemen kan een advocaat dit oplossen door bemiddeling te bieden. Er zijn verschillende manieren. Uiteraard is zelfstandig oplossen een mogelijkheid, maar het is ook mogelijk dat dit problemen gaat opleveren. Problemen die met regelmaat voorkomen hebben onder meer te maken met de internationale aard van een zaak of beperkte kennis over de erflater. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als bemiddelaar. Wij treden op als een onafhankelijke derde en zullen uw familie helpen, zodat het verdelen van een erfenis tot een goed einde wordt gebracht.

Wat zijn de kosten van een erfenis advocaat in Amsterdam?

De kosten van een erfenis advocaat in Amsterdam zijn afhankelijk van de zaak. Wanneer de erflater bijvoorbeeld is overleden terwijl hij of zij woonachtig was in het buitenland gelden er andere wetten dan in Nederland. Van der Loeff specialiseert zich in dit soort zaken. Een toeslag kan in rekening worden gebracht wanneer het een zaak betreft die internationaal van aard is. Wij hanteren een basisuurtarief van €197,50 excl. BTW.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen met betrekking tot erfrecht zaken? Neem dan contact op met een van onze advocaten! Wij zijn gespecialiseerd in erfrecht. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!