Bent u op zoek naar een advocaat voor een echtscheiding in Amsterdam? Van der Loeff is specialist in familierecht en daarom bij uitstek geschikt om u bij te staan in deze moeilijke periode! Bij een scheiding wilt u bepaalde rechten verdedigen als onderdeel van de familie. Bij een scheiding staan meestal de individuele belangen boven de gezamenlijke belangen. Van der Loeff kan u helpen bij het maken van een overeenkomst waar u beide van profiteert, een eerlijke en gunstige verdeling. Wanneer u kiest voor Van der Loeff kunnen zaken sneller worden afgerond, op professioneel niveau zodat u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Scheiden Amsterdam Advocaat echtscheiding Amsterdam

Zo min mogelijk verloren laten gaan en daadkrachtig te procederen

Samen streven we ernaar om op een eerlijke en gunstige manier alles te verdelen. Dit is alleen mogelijk wanneer u en uw ex-partner hier voor open staan. Werkt uw ex-partner niet mee? Dan zullen wij over gaan tot daadkrachtig procederen om toch het gewenste resultaat te behalen. Hiervoor worden onze kosten per uur verrekent. Wilt u meer informatie over de tarieven? Dat kunt u op deze pagina vinden.

Wat houdt de procedure van een echtscheiding in?

Nadat u de eerste stap heeft gezet en u een echtscheiding heeft aangevraagd, volgt er een procedure die vooral betrekking heeft op de verdeling wat eerder als gezamenlijk eigendom werd beschouwt. De zaken die voorheen samen regelde moeten worden aangepast aan de nieuwe manier van leven. Samen met uw ex-partner stelt u een echtscheidingsovereenkomst op waarin alle afspraken over zaken zoals het ouderschapsplan, omgangsregeling, kinder- en/of partneralimentatie, verdeling van bezittingen et cetera. Dit wordt in overleg met elkaar afgesproken. Wanneer het niet mogelijk is om dit in overleg te doen door onenigheden zal de rechter een beslissing maken. De procedure begint altijd met het verzoek tot een echtscheiding en zal eindigen met het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente. Een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam helpt u bij het scheiden. Dit door ondersteuning te bieden en het maken van gepast afspraken gedurende het hele proces.

Op zoek naar een Advocaat voor een echtscheiding in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Bent u op zoek naar een Advocaat voor een echtscheiding in Amsterdam? Dan helpen wij u graag als echtscheidingsadvocaat met het doel om eventueel verlies zoveel mogelijk te beperken en een eerlijke verdeling te bewerkstelligen. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze dienstverlening verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier. Wij staan u graag bij in het proces tot een echtscheiding!

Volg ons op ook Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst