Een omgangsregeling is nodig wanneer u en uw ex-partner het niet eens worden over de omgang met uw kinderen. Het afdwingen van een omgangsregeling is dan ook een serieuze stap. Onze echtscheidingsadvocaten zijn gespecialiseerd in omgangsregelingen. Wij streven ernaar om uw scheiding in goed overleg te regelen. Indien u niet meer met uw ex-partner kunt praten, onderhandelen wij namens u. Leidt overleg niet tot resultaat, dan procederen we daadkrachtig. We vertellen u graag meer over de werkzaamheden die onze echtscheidingsadvocaten voor u kunnen verrichten.

Echtscheidingsadvocaat inschakelen voor een omgangsregeling

Wanneer u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden over het zien van uw kinderen is het verstandig om een echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen. Het werk dat een echtscheidingsadvocaat verricht bestaat onder andere uit de rechtsbijstand en het verlenen van advies. Complexe zaken waarbij het gaat om de belangen van kinderen deinst een scheidingsadvocaat bij Van Der Loeff niet voor terug.

Hiernaast wordt er samen gewerkt met andere deskundigen waaronder coaches, financiële en fiscale experts en kind behartigers. Met een compleet pakket aan diensten streven wij er naar om in goed overleg de scheiding te regelen. Mocht overleg niet tot het gewenste resultaat leiden? Dan procederen we op een daadkrachtige manier.

Wat zijn de kosten voor een omgangsregeling in Amstelveen?

Wanneer u een omgangsregeling in de regio Amstelveen wilt realiseren kunnen onze echtscheidingsadvocaten u hierbij helpen. De tarieven die wij hanteren verschillen voor mediation en basisdiensten en kunt u hier vinden. Mocht het gaan om een spoedeisende of internationale zaak? Dan kan hierop een toeslag in rekening worden gebracht.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het realiseren van een omgangsregeling in de regio Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en staan u graag bij in complexe situaties zoals deze. U kunt op ons rekenen!