Wanneer u gaat scheiden, zijn er ook goede afspraken nodig over het contact tussen u en uw ex-partner en uw kinderen. Als echtscheidingsadvocaat ben ik gespecialiseerd in omgangsregelingen. Van der Loeff streeft ernaar om uw scheiding in goed overleg te regelen. Als u niet meer met uw ex-partner kunt praten, dan onderhandel ik namens u. Leidt overleg niet tot resultaat, zal ik uw belangen in een procedure behartigen.

Echtscheidingsadvocaat inschakelen voor een omgangsregeling

Wanneer u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden over afspraken met betrekking tot uw kinderen is het verstandig om een echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen. Indien nodig werk ik samen met andere deskundigen, zoals een coach, financieel of fiscaal expert of kindbehartigers. Met een compleet pakket aan diensten streef ik er naar om in goed overleg de omgang met uw kinderen te regelen. Mocht overleg niet tot het gewenste resultaat leiden? Dan sta ik u bij in een procedure.

Meer informatie over een omgangsregeling in Amstelveen?

Wilt u meer informatie over het realiseren van een omgangsregeling in de regio Amstelveen? Of wilt u kennismaken ? Neem dan contact met op door het invullen van onderstaand formulier. Van der Loeff staat voor u klaar om u bij te staan in complexe situaties zoals deze.