Wanneer u op zoek bent naar een nalatenschap advocaat in Amstelveen, bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis voor familieleden. Helaas ontstaan er regelmatig conflicten rondom nalatenschap. Bijvoorbeeld wanneer er geen, of geen duidelijk testament is.

In dit soort zaken speelt emotie vaak een grote rol. Als mensen vanuit hun emoties handelen, kunnen er conflicten ontstaan, waardoor u een advocaat in de arm moet nemen. Van der Loeff treedt in zulke gevallen op als nalatenschap advocaat in Amstelveen en kan, als een onafhankelijke derde partij, de nalatenschap op een professionele wijze afwikkelen.

Verdeling van nalatenschap

Na het overlijden zal er nagedacht moeten worden over de verdeling van de nalatenschap. Het is mogelijk dat de erflater een testament heeft achtergelaten. In dit geval wordt dit als leidraad genomen en heeft het prioriteit boven het belang van de erfgenamen. Toch kunnen er ook dan conflicten ontstaan over de verdeling, waardoor u er niet met uw familieleden uitkomt.

Op zo’n moment is het belangrijk om een onafhankelijke partij in te schakelen die precies weet hoe de verschillende belangen behartigd moeten worden. Omdat deze periode al zwaar genoeg is voor u en uw familie, heeft het niet mijn voorkeur om te procederen. Ik zal in eerste instantie altijd proberen om overeenstemming tussen de betrokkenen te bereiken. Pas als dit niet mogelijk is, ga ik over tot vervolgstappen –altijd in overleg met u!

Altijd een gepaste oplossing

Omdat ik jarenlange ervaring heb als advocaat en als mediator, weet ik voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Ik begrijp dat dit soort zaken mentaal zwaar zijn, en dat de emoties hoog kunnen oplopen. Ik doe dan ook mijn uiterste best om zoveel mogelijk uit uw handen te nemen, zodat u het verlies op een goede manier kunt verwerken.

Meer informatie over Van der Loeff als nalatenschap advocaat in Amstelveen?

Heeft u vragen omtrent de verdeling van een nalatenschap, of zoekt u een nalatenschap advocaat in de regio Amstelveen? Of wilt u direct kennis maken? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Ik zal uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn!