Het overlijden van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis voor familieleden. Helaas ontstaan er toch regelmatig conflicten rondom nalatenschap. Bijvoorbeeld wanneer er geen duidelijke afspraken zijn gemaakt met de erflater. Tevens speelt emotie vaak een grote rol bij de verdeling van een erfenis. Van der Loeff verleent zich om deze redenen uitstekend als nalatenschap advocaat in Amstelveen. Wij treden op als een onafhankelijke derde partij en zullen hierbij nalatenschap op een professionele wijze afwikkelen.

Problemen tijdens het verdelen van nalatenschap

Na het overlijden van een dierbare zal er nagedacht worden over de verdeling van nalatenschap. Het is mogelijk dat de erflater een testament heeft achtergelaten, in dit geval wordt deze als leidraad genomen boven het belang van de erfgenamen. Toch kunnen er nog steeds conflicten ontstaan over de verdeling, waardoor u hier niet met uw familieleden uit gaat komen. Problemen die zich voor kunnen doen zijn het vastlopen van de afwikkeling, onenigheid over vruchtgebruik of geen uitkering van het kindsdeel. Schakel daarom een partner in die precies weet hoe alle belangen behartigd kunnen worden. Wij als nalatenschap advocaat in Amstelveen zijn gespecialiseerd in erfrechtzaken. Hierbij is het doel dat de erfenis tot een goed einde wordt gebracht.

Een juiste afhandeling

Door de jarenlange ervaring van ons team als zowel advocaat als mediator streven wij altijd naar de juiste afhandeling in elke situatie. Het verdelen van een erfenis is een zware en emotionele taak voor nabestaanden, wij proberen dit dan ook voor u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Hierdoor kunt u zich zo snel mogelijk weer richten op de toekomst en een vervelende periode achter u laten.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over een nalatenschap advocaat in de regio Amstelveen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag terugkomen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!