Wanneer u op zoek bent naar juridisch advies bij een scheiding, bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Als familierecht- en echtscheidingsadvocaat heb ik jarenlange ervaring met het oplossen van scheidingszaken en kan ik u advies op maat bieden. Door mijn brede ervaring weet ik hoe ik uiteenlopende zaken aan moet pakken om ze tot een goed einde te brengen.

Bij een scheiding moeten veel zaken geregeld moeten worden, zoals bijvoorbeeld uw financiën, de zorg voor de kinderen en alimentatie. Daarbij kan een scheidingsadvocaat als deskundige ‘derde partij’ u bij helpen. Deze zorgt ervoor dat de zaken snel en professioneel geregeld worden.

De dienstverlening van Van der Loeff

Wanneer u gaat scheiden is dat vaak een emotionele kwestie. Het is echter belangrijk dat u niet vanuit uw emoties handelt, om verkeerde beslissingen en onnodige conflicten te voorkomen. Het kan daarom van pas komen om een juridische partner met kennis van zaken in te schakelen. Zodat u duidelijke afspraken te maken over de afwikkeling.

Als echtpaar heeft u samen iets opgebouwd en is het belangrijk om op een goede manier uit elkaar te gaan. Mijn rol als echtscheidingsadvocaat is om op te komen voor beide belangen (als gezamenlijke advocaat), zodat alles op een eerlijke, en voor beide partijen gunstige manier verdeeld kan worden. Ook kan ik u samen daarbij helpen als scheidingsmediator.

Mocht u er alleen voor staan omdat uw ex-partner niet wil meewerken, dan zal ik uw belangen in een procedure behartigen. Het heeft te allen tijde onze voorkeur om met de andere partij in gesprek te gaan om tot goede afspraken te komen, maar als dit niet mogelijk blijkt, zal de rechter een beslissing moeten nemen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over juridisch advies bij scheiden of heeft u vragen over wat Van der Loeff voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik help u graag verder en sta u graag bij.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!