Een familierechtadvocaat in Amsterdam dekt onder andere echtscheiding en zaken die verband houden met de familiebetrekkingen van personen. Niet alleen is er familierecht, maar ook personen hebben rechten die zijn opgenomen in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek. Wanneer deze leiden tot een verandering in de familie samenstelling of een afgeleide hiervan dient er een juridisch proces gestart te worden. Een advocaat familierecht streeft ernaar om bijvoorbeeld een scheiding in goed overleg te regelen. Bij familierecht is er tenslotte altijd sprake van verschillende belangen. Indien u niet meer met uw ex-partner kunt praten onderhandelen wij namens u. Mocht dit niet leiden tot resultaat, procederen wij daadkrachtig. Wat valt er onder het vakgebied van een familierechtadvocaat in Amsterdam en hoe kunnen wij u helpen?

Wat is familierecht en wanneer kunt u hierop terugvallen?

In juridisch opzicht maakte u deel uit van een familie. Bepaalde ontwikkelingen kunnen zich voorgedaan hebben die hier verandering in hebben gebracht. U heeft bijvoorbeeld een scheiding meegemaakt waardoor de belangen per partij verschillen. Het kan ook zijn dat een familielid zich niet meer wilt identificeren met zijn/haar huidige familienaam. Een familierechtadvocaat in Amsterdam kan in dat geval hulp bieden. Deze buigt zich o.a. over de volgende zaken heen:

Onze werkwijze maakt een hoop goed

De situatie waarin u verkeert wilt u zo snel mogelijk tot een goed einde brengen. In 2015 is Van der Loeff Familierecht opgericht. Echter hebben wij ieder al meer dan 25 jaar ervaring en besloten om de krachten te bundelen. Wij kunnen u daardoor een compleet dienstenpakket bieden en treden op als mediator en advocaat. Tot onze specialiteiten behoren complexe zaken waarbij bijvoorbeeld een onderneming, internationaal recht of de belangen van een kind een rol spelen. Wij raden u dan ook aan om een familierechtadvocaat in Amsterdam in te schakelen die ieder mogelijk probleem op kan lossen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de diensten van Van der Loeff Familierecht? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Graag helpen we u de problemen weg te nemen en ondanks de familiekwesties hier een goed einde aan te brengen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!