Bent u betrokken bij een erfrechtzaak? Dan is het belangrijk om snel te handelen, aangezien de termijn waarbinnen actie ondernemen kan worden in het erfrecht relatief kort is. U bent er dus bij gebaat een partner in te schakelen die ervaring heeft en snel met een oplossing kan komen. Van der Loeff verleent zich uitstekend om zaken m.b.t. erfenis en nalatenschap in goede banen te leiden, o.a. door samen te werken met een vertrouwd team van notarissen en financieel specialisten. Indien u meer wilt weten over de manier waarop wij te werk gaan verzoeken wij u verder te lezen. De experts die werkzaam zijn bij Van der Loeff staan graag voor u klaar.

Erfrecht is iets waar u recht op heeft

Er zijn een paar factoren die de aard van erfrechtzaken ingewikkeld maken. Dat zijn factoren zoals verwaarloosd contact tussen familieleden, emoties en onwetendheid. Niet alleen is het mogelijk dat er onwetendheid heerst over het desbetreffende vermogen, maar ook over de rechten en plichten. Van der Loeff treedt op als mediator en advocaat om te bemiddelen in lastige zaken. Wij gaan voor een professionele aanpak en omzeilen de lastige verhoudingen binnen de familie. De werkwijze van Van der Loeff resulteert dan ook altijd in een correcte afhandeling van een nalatenschap.

Professionele afhandeling van zaken door Van der Loeff

Van der Loeff streeft ernaar zaken af te handelen op een professionele manier. U bent erbij gebaat uit te komen op een eerlijke verdeling van vermogen en ons team van specialisten staat er op ingesteld om dit te bereiken. Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben als advocaat en mediator en zich uitstekend verlenen om u te begeleiden bij het erfrecht proces. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in de dienstverlening van Van der Loeff? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier. Graag staan wij voor u klaar met al uw zaken die betrekking hebben tot erfrecht en familierecht.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst