Wanneer u op zoek bent naar een erfenis advocaat in Buitenveldert bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Het overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden. Helaas gaat dit niet altijd zonder conflicten binnen de familie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er geen duidelijke afspraken zijn gemaakt met de erflater.

Erfenis advocaat Buitenveldert

In dit soort situaties kunnen emoties een grote rol gaan spelen. Wanneer mensen vanuit hun emoties handelen, kunnen conflicten groter worden en dan kan het verstandig zijn om een advocaat in de hand te nemen. Als ervaren erfenis advocaat in Buitenveldert kan ik u in zulke situaties bijstaan.

Verdeling van de erfenis

Na het overlijden van een dierbare zal er nagedacht moeten worden over de verdeling van de nalatenschap. Als de erflater een testament heeft achtergelaten, wordt dit als leidraad genomen boven de belangen van de erfgenamen. Maar ook dan kunnen er conflicten ontstaan met betrekking tot de verdeling waar u met uw familieleden niet uit komt.

Op zo’n moment is het belangrijk om een onafhankelijke partij in te schakelen die precies weet hoe de verschillende belangen behartigd moeten worden. Omdat deze periode al zwaar genoeg is voor u en uw familie, heeft het niet mijn voorkeur om te procederen. Ik zal in eerste instantie altijd proberen om overeenstemming tussen de betrokkenen te bereiken. Pas als dit niet mogelijk is, ga ik over tot vervolgstappen –altijd in overleg met u!

Altijd een gepaste oplossing

Omdat ik jarenlange ervaring heb als advocaat en als mediator, weet ik voor iedere situatie gepaste oplossingen te vinden. Ik begrijp dat dit soort zaken mentaal zwaar zijn, en dat de emoties erg hoog kunnen oplopen. Ik doe dan ook mijn uiterste best om zoveel mogelijk uit uw handen te nemen, zodat u het verlies op een goede manier kunt verwerken.

 

Meer informatie over Van der Loeff als erfenis advocaat in Buitenveldert?

Heeft u vragen omtrent de verdeling van een erfenis, of zoekt u een erfenis advocaat in Buitenveldert? Of wilt u direct kennis maken? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Ik zal uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn!

 

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst