Wanneer u op zoek bent naar een erfenis advocaat in Buitenveldert bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Het overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis waarbij veel geregeld moet worden. Helaas gaat dit niet altijd zonder conflicten binnen de familie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er geen duidelijke afspraken zijn gemaakt met de erflater.

Erfenis advocaat Buitenveldert

In dit soort gevallen kunnen emoties een grote rol gaan spelen. Mensen gaan dan uit emoties handelen. Wanneer dit aan de hand is kunnen conflicten groter worden en is het verstandig om een advocaat in hand te nemen. Van der Loeff verleent zich om deze redenen uitstekend als erfenis advocaat in Buitenveldert.

Verdeling van de erfenis

Na het overlijden van een dierbare zal er nagedacht moeten worden over de verdeling van de nalatenschap. Het is mogelijk dat de erflater een testament heeft achtergelaten. Wanneer dit het geval is, wordt dit als leidraad genomen boven de belangen van de erfgenamen. Ook hierbij kunnen er nog steeds conflicten ontstaan met betrekking tot de verdeling, waardoor u hier niet met uw familieleden uit gaat komen.

Hierdoor is het belangrijk om een derde onafhankelijke partij in te schakelen die precies weet hoe alle belangen behartigd kunnen worden. Omdat deze periode al zwaar genoeg is voor u en uw familie, heeft het niet onze voorkeur om te procederen. Wij zullen in eerste instantie altijd proberen om een overeenstemming tussen beide partijen te bereiken. Wanneer dit niet mogelijk is gaan wij over tot gepaste vervolgstappen in overleg met u! Wij als Erfenis advocaat in Buitenveldert zijn gespecialiseerd in erfrechtzaken.

Altijd een gepaste oplossing

Omdat wij jarenlange ervaring hebben als advocaat en als mediator weten wij altijd een gepaste oplossing te bedenken. Wij begrijpen dat dit soort zaken mentaal zwaar zijn en de emoties erg hoog op kunnen lopen. Wij doen dan ook ons uiterste best om zoveel mogelijk uit uw handen te nemen zodat u het verlies op een goede manier kunt verwerken.

Meer informatie over erfenis advocaat in Buiterveldert?

Wilt u meer informatie over een erfenis advocaat in Buitenveldert? Of wilt u direct kennis maken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst