Welkom bij Van der Loeff familierecht en erfrecht, een betrouwbare en deskundige partner in Amsterdam en omgeving. De werkwijze van Van der Loeff is er op gericht u te voorzien van de best mogelijke juridische ondersteuning. Wanneer u juridische hulp nodig heeft, sta ik als ervaren familierecht en erfrecht advocaat klaar om u te helpen.

Scheiden

Bent u verwikkeld in een scheiding en op zoek naar een advocatenkantoor in Amsterdam? Als echtscheidingsadvocaat weet ik uit ervaring dat een scheiding een emotionele en moeilijke periode kan zijn. Van der Loeff heeft veel expertise op het gebied van  echtscheidingsprocedures en biedt professionele begeleiding bij alle juridische aspecten van uw scheiding. Zo kan ik u bijstaan bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan, bij het verdelen van bezittingen en vermogens, en bij het vaststellen van alimentatie en omgangsregelingen. Vanuit een empathische benadering streeft Van der Loeff ernaar om uw scheidingstraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Familierecht

Van der Loeff is ook op andere gebieden van het familierecht gespecialiseerd, zoals bijvoorbeeld in het oplossen van geschillen over alimentatie, gezag, omgangsregeling en afstamming. U krijgt deskundig advies en bijstand bij gerechtelijke procedures. De ervaring leert dat het omgaan met familierechtelijke kwesties complex kan zijn, daarom sta ik u bij met een persoonlijke en empathische benadering.

Erfrecht

Het afwikkelen van een nalatenschap is vaak niet alleen ingewikkeld, maar kan ook een gevoelige kwestie kan zijn. Van der Loeff biedt juridische diensten op het gebied van erfrecht, zoals het begeleiden van erfgenamen in een zorgvuldige afwikkeling van de nalatenschap, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarbij staat uw persoonlijke situatie altijd centraal.

Mediation

Op zoek naar mediation bij een advocatenkantoor in Amsterdam? Ook dan staat Van der Loeff u graag bij. Naast hulp en advies bij juridische procedures bieden wij ook mediation aan als alternatieve manier van geschilbeslechting. Als familierecht advocaat ben ik getraind in mediation en kan ik u helpen om tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechter. Mediation kan in veel gevallen sneller en goedkoper zijn dan een gerechtelijke procedure en biedt vaak meer ruimte voor maatwerk. Van der Loeff begrijpt dat conflicten binnen een bedrijf of familie tot grote spanningen kunnen leiden. Ik sta u daarom graag bij met deskundige en vertrouwelijke mediation.

Neem contact op met van der Loeff familierecht en erfrecht in Amsterdam

Heeft u juridische bijstand nodig in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op Van der Loeff, uw betrouwbare partner voor juridische dienstverlening. Ik sta klaar om u te helpen en voorzie u graag van deskundig juridisch advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst

Neem gerust contact op.
Ik sta u graag te woord.