Krijgt u te maken met een familierechtskwestie en heeft u een partner nodig die hierin voor u kunt bemiddelen? Wellicht dat u deze partner vindt in Van der Loeff Familierecht in Buitenveldert. Al zijn wij actief in Buitenveldert, ons werkgebied reikt verder dan dat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in internationaal familierecht, erfrecht en bemiddelen ook tussen twee personen die zich op het moment in een ander continent bevinden. Graag leggen wij uit wat familierecht is en hoe wij u bij kunnen staan.

Familierecht in Buitenveldert: wat houdt dat nu eigenlijk in?

Familierecht is een alomvattende rechtscategorie waartoe zaken die zich afspelen tussen personen met een familierechtelijke betrekking behoren. Dit kan iedereen in de familie zijn. Bij een scheiding heeft u te maken met de partner die u in de familie heeft opgenomen. Anderzijds krijgt u te maken met bijvoorbeeld uw broers en/of zussen wanneer u recht denkt te hebben op nalatenschap of een erfenis. Hieronder vindt u een overzicht van (deel)categorieën waar wij verder op in gaan:

Van der Loeff Familierecht bemiddelt in familierecht in Buitenveldert

Heeft u te maken met internationaal familierecht in Buitenveldert? Een advocaat die deze vorm van familierecht niet uit de weg gaat kunt u dan goed gebruiken. Van der Loeff Familierecht is uitermate geschikt hiervoor. Sterker nog: wij maken ons hard voor het succesvol afronden van complexe en grensoverschrijdende conflicten. Om dit voor mogelijk te houden maken wij niet alleen gebruik van onze eigen expertise, maar werken wij ook samen met onder andere coaches, financiële en fiscale experts en kind behartigers.

Meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Schroom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft over onze diensten of wanneer u een afspraak met ons wilt maken. Dit kunt u eenvoudig doen door middel van het contactformulier op onze website. Nadat u deze heeft ingevuld zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Wij staan dan ook graag voor u klaar.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!