Familierecht speelt niet alleen rol bij echtscheidingen, maar ook bij andere zaken die verband houden met de familiebetrekkingen van personen. Wanneer er veranderingen optreden in de samenstelling van uw familie of in de familierelaties, zal er een juridisch proces gestart moeten worden. Wat valt er onder het vakgebied van een advocaat familierecht in Buitenveldert en hoe kan Van der Loeff u helpen?

 

Wat is familierecht en wanneer krijgt u er mee te maken?

In juridisch opzicht maakt u deel uit van een familie. Er kunnen zich bepaalde ontwikkelingen hebben voorgedaan in uw familie die een verandering met zich meebrengen voor de samenstelling ervan. U heeft bijvoorbeeld een scheiding meegemaakt, maar het kan ook zijn dat een familielid zich niet meer wil identificeren met zijn of haar huidige familienaam. Een advocaat familierecht in Buitenveldert kan in dat geval hulp bieden. Deze kan u onder meer bijstaan in de volgende zaken:

De werkwijze van Van der Loeff

Als u in een veranderende situatie terecht komt, wilt u dat zo snel mogelijk regelen en tot een goed einde brengen. Van der Loeff heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van familierecht en erfrecht, en kan u daardoor een compleet dienstenpakket bieden als mediator en advocaat in Buitenveldert. Van der Loeff is gespecialiseerd in complexe zaken, waarbij bijvoorbeeld een onderneming of de belangen van kinderen een rol spelen.

Als familierecht advocaat streef ik ernaar om lastige situaties, zoals bijvoorbeeld een scheiding, in goed overleg te regelen. Als emoties een rol spelen, is het belangrijk om een advocaat familierecht in Buitenveldert in te schakelen die niet alleen de juridische aspecten uitstekend beheerst, maar ook een persoonlijke benadering kiest en goed kan luisteren. Maar als het nodig is, ben ik ook bereid om daadkrachtig te procederen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de diensten van Van der Loeff ? Neem dan contact op. Dit kan door middel van het contactformulier. Ook als u vragen heeft of wanneer u eerst nader kennis wilt maken, kunt u contact opnemen.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!