Er zijn verschillende zaken waarop familierecht in Amsterdam wordt toegepast. Bijvoorbeeld op een scheiding. Een levens veranderend besluit dat behalve het uit elkaar gaan een groot aantal andere veranderingen teweegbrengt. Bij familierechtkwesties zijn familieleden betrokken waardoor u met zowel emotionele als financiële aspecten te maken zal krijgen. Aan de hand van een alomvattend dienstpakket kan Van der Loeff Familierecht u zowel als advocaat en mediator uitstekend bijstaan.

Wat houdt familierecht in Amsterdam precies in?

Bij familierecht zaken heeft u met een of meer personen te maken waarmee u een familierechtelijke betrekking heeft. Onder familierecht zaken vallen zaken zoals echtscheiding en erfenis. U heeft het antwoord nodig op de vraag wie er voor de kinderen gaat zorgen en bij een erfenis speelt de vraag of u in aanmerking komt een rol. Maar het kan ook zijn dat u uw naam wilt wijzigen. Ook dan heeft u te maken met familierecht. De mate waarin u een zaak als gecompliceerd kan beschouwen verschilt dan ook. Omdat er emoties bij komen kijken is het belangrijk om te allen tijde duidelijke afspraken te maken.

Wij zijn expert in internationaal familierecht in Amsterdam

Zaken in het buitenland komen minder voor dan zaken in het binnenland. Treft u het echter minder en heeft u bijvoorbeeld een huwelijk in het buitenland gesloten of zijn uw kinderen in het buitenland geboren? Het kan zijn dat er andere wetten gelden. Van der Loeff Familierecht is gespecialiseerd in complexe zaken en zaken die zich mogelijk in het buitenland afspelen. Bent u dus op zoek naar een advocaat in buitenlands familierecht in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u op zoek naar familierecht advocaten in Amsterdam of wilt u meer weten over erfrecht? Van der Loeff Familierecht staat voor u klaar. Indien u vragen heeft welke betrekking hebben tot onze dienstverlening verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Heeft u uw vraag gesteld? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!