Verandert de samenstelling binnen uw familie of wilt u iets veranderen aan de familiebetrekkingen ? Dan krijgt u te maken met het familierecht. Bij elk van deze veranderingen horen specifieke juridische stappen. Graag leggen wij uit wanneer en op welke manieren u met het familierecht te maken kunt krijgen en hoe Van der Loeff daarbij juridische bijstand kan bieden als advocaat familierecht in Amsterdam.

Wat doet een advocaat familierecht in Amsterdam?

Een goede advocaat familierecht biedt een alomvattend dienstenpakket. Het familierecht is namelijk van toepassing in verschillende situaties, en heeft niet alleen betrekking op een scheiding maar ook bijvoorbeeld op het wijzigen van een familienaam. Zo buigt een familierecht advocaat in Amsterdam zich onder andere over de volgende zaken:

Advocaat gespecialiseerd in familierecht

Van der Loeff is specialist in familierecht, ook als het om complexe zaken gaat waarin kinderen of een onderneming een rol spelen. Kwesties met betrekking tot het familierecht zijn emotioneel vaak zeer beladen. Het is daarom belangrijk om een advocaat familierecht in Amsterdam in te schakelen die niet alleen de juridische aspecten uitstekend beheerst, maar ook een persoonlijke benadering kiest en goed kan luisteren. Als het gaat om een scheiding, streef ik er als mediator of advocaat naar om deze in goed overleg met beide partijen te regelen. Het is tenslotte niet nodig om op een slechte manier uit elkaar te gaan. Neem de goede herinneringen met u mee en laat de rest voor wat het is. Maar als het nodig, is ben ik ook bereid om daadkrachtig te procederen.

Meer weten? Neem dan contact op.

Wilt u meer weten over de diensten van Van der Loeff ? Neem dan contact op door middel van het contactformulier. Ook als u vragen heeft of wanneer u eerst nader kennis wilt maken, kunt u contact opnemen.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!