Van der Loeff Familierecht is een advocaat gespecialiseerd in familierecht en erfrecht in Amstelveen. Echter treden wij niet alleen op als advocaat, maar ook als mediator. Wij zijn altijd persoonlijk, betrokken en professioneel, wat u onder andere terug kunt zien in onze manier van werken. Dat is van cruciaal belang bij het aannemen van een zaak en inleiden bij de familierechtbank. Een welbekend voorbeeld van familierecht in Amstelveen is de echtscheiding. Met welke andere zaken u te maken kunt krijgen delen wij graag met u.

Wat wordt er verstaan onder familierecht?

Bij familierecht wordt veelal direct gedacht aan een echtscheiding. Al maakt echtscheiding zonder twijfel deel uit van familierecht, komen er ook zaken voor die betrekking hebben tot bijvoorbeeld naamswijziging en alimentatie. Hoe dan ook krijgt u geheid te maken met familierecht en is er ook een grote kans dat u hier reeds al mee in aanraking bent gekomen. Familierecht maakt namelijk deel uit van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met alle facetten van het leven, van de geboorte tot en met de dood. Dat betekent ook dat erfenis of nalatenschap hieronder valt. Vanwege de emotionele en financiële aard van deze zaken is het van groot belang dat men duidelijke afspraken maakt.

Bemiddeling in familierecht in Amstelveen en ook daarbuiten

Bij Van der Loeff Familierecht bent u in goede handen als het gaat om familie- en erfrecht. Niet alleen wanneer u te maken heeft met een binnenlandse zaak. Het kan namelijk ook zo zijn dat u te maken krijgt met internationaal familierecht in Amstelveen en u de expertise nodig heeft van een specialist op dit gebied. Wij bemiddelen in grensoverschrijdende conflicten en zijn daarnaast ook gespecialiseerd in complexe zaken. Wij werken daarbij samen met andere deskundigen. Dit kunnen coaches en kind behartigers, maar ook financiële en fiscale experts zijn.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Van der Loeff Familierecht? Graag helpen wij u bij het bemiddelen in familierechtskwesties. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en reageren zo snel mogelijk op uw contactverzoek of vraag.