Het rechtsgebied familierecht richt zich op diverse juridische kwesties die te maken hebben met familiebetrekkingen. Advocatenkantoor van der Loeff is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht en bieden deskundige bijstand in diverse familiezaken. Of het nu gaat om het opstellen van het regelen van een omgangsregeling, of het procederen over gezag en alimentatie, wij zetten onze expertise als advocaat familierecht in om uw zaak zo goed mogelijk te behartigen.

Specialistische bijstand bij complex familiaal recht

Bij van der Loeff advocaten hebben we jarenlange ervaring en zijn wij gespecialiseerd in familierecht en erfrecht. Wij bieden deskundige bijstand in diverse familiezaken, van het opstellen van echtscheidingsconvenanten tot het procederen over alimentatie, gezag en omgangsregelingen.

Een persoonlijke aanpak met uw belangen voorop

Familierecht is een complex en vaak emotioneel beladen rechtsgebied dat bij uitstek vraagt om specialistische bijstand van een advocaat familierecht of mediator. Wij begrijpen dat familieaangelegenheden vaak gepaard gaan met sterke emoties en daarom zetten wij ons in voor een persoonlijke aanpak waarin uw belangen centraal staan.

Mediation

Een familierecht advocaat is niet alleen gespecialiseerd in juridische aspecten van familiekwesties, maar ook in de psychologische en sociale implicaties ervan. Wij zijn ervan overtuigd dat een oplossing op maat het beste is en daarom bieden wij ook mediation aan. Hierbij streven wij altijd naar een oplossing die voor alle betrokken partijen acceptabel is.

Familierecht advocaat

Wanneer is een advocaat familierecht nodig?

Bij een echtscheiding is het verplicht om een advocaat in te schakelen. Wij kunnen u hierbij helpen, maar ook bij andere kwesties waarbij een advocaat familierecht nodig is, zoals vaststelling van afstamming, adoptie, boedelscheidingen, ondertoezichtstelling van kinderen en erfrechtzaken.

Kinderbelang centraal bij advocaat familierecht en mediator van der Loeff

Als advocaat familierecht en mediator begrijpen wij dat het belang van de kinderen altijd voorop staat. Wij hebben daarom veel ervaring met het opstellen van ouderschapsplannen en het regelen van omgangsregelingen. Hierbij hechten wij veel waarde aan de belangen van beide ouders en het kind. Wij streven altijd naar een oplossing die in het belang is van alle betrokken partijen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan bijstand bij een familierechtelijke kwestie? Onze advocaten familierecht staan voor u klaar in Amsterdam en omgeving om u te helpen bij complexe familiezaken en om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dienst